Skidsäsong… nää inte ännu!

Nu när skidor och övrig utrustning ligger och väntar på att snön och kylan skall komma tillbaka, omhändertagna efter en något konstig säsong, så sysslar många av de aktiva ledare och barn med att genomföra Woodjoggen som går av stapeln nu på lördag den 31/5, du har väl anmält dig? Om inte så går det lika bra att göra det på plats i Sveaparkan 11.00-13.00, starten är 14.00 och det är mycket aktiviteter i Sveaparken, så även om man inte skall springa så är det värt ett besök (www.woodjoggen.se).

För att inte skjuta allt som behöver göras innan kommande säsong så kommer vi att börja efter midsommar med lite arbetsdagar/timmar så att vi skall vara väl rustade inför kommande säsong, ett gäng har redan varit ute i Ålviken och tagit hand om sviterna efter säsongen, man har plockat ner liftbyglar, barnlift, nät och annat som blivit kvar efter stängning, bra jobbat!

Vi kommer att lägga ut en ”att göra” lista på nätet så att man ser vad som skall fixas, och vad som är genomfört, så det är viktigt att man håller koll på hemsidan så har man alltid den senaste informationen. Arbete med belysningen i stora backen kommer att genomföras under hösten.

Ses i Sveparken på lördag!

//Fredrik