Klubbläger 2014 Tandådalen!

Hej på er alla, hoppas att resan hem gått bra!

Vill passa på att skicka ett stort tack för några fantastiska dagar/kvällar tillsammans, enormt roligt att se så många nya familjer och givetvis alla som varit med tidigare.
Klubblägret är till för att vi skall ha roligt tillsammans och att vi skall få lite skidkänsla innan vädret tillåter att vi kan öppna vår egen backe för säsongen, och då att se så stor del av klubbens medlemmar medverka är enormt roligt och måste betyda att vi gör en hel del saker rätt, men det finns alltid saker som man kan förbättra, så är det något som ni anser att vi bör ändra eller lägga till inför kommande år, vänligen skicka ett mail eller ring så skall vi se till att ta med det i planeringen, eller om ni själva vill ta detta initiativ.
Som nämndes under mötet igår så bygger klubbens verksamhet på att vi alla drar sitt strå till stacken, så alla ideér och hjälp är varmt välkomna!
Vare sig det rör sig om arbetsdagar, träningspass eller annat så finns det alltid något som man kan bidra med, så se till att sprida detta vidare till alla som vi vill skall vara med i gemenskapen.
Håll koll på hemsidan för vidare information gälland kommande säsong!
Stort tack till alla!
Med vänliga hälsningar

Fredrik Lindén