Arbetsdagar/kvällar i Ålviken

Arbetskväll nummer 2 avklarad, det var bra uppslutning även denna gång, jätte roligt att se, det var Madelene, Martin och Oscar Damberg, Andreas och Victor Holm, Rolf, Simon, Robin, Frippe, Anders K, Stefan, Anders Wendegård, Jesper och undertecknad. Röjning av gamla käppförrådet/vallaboden, på återvinningen med en kärr full av skräp, röjning av sly och gräs med illern och röjsåg, påbörjat genomgång av samtliga lift byglar/medbringare. Känns som vi nu har bra koll på vad som skall göras så vi kör vidare nästa vecka även då tisdag (15/10) och torsdag (17/10), räkna med att det finns folk på plats from 17.00 men kom gärna när det passar!

Då var vi igång… riktigt skönt och faktisk mycket efterlängtat. Idag tisdag (8/10) var vi 10 personer, Rolf Frykberg, Daniel Sundin, Magnus Johannesson, Anders Karlsson, Andreas och Viktor Holm, Daniel Nilsson, Jan Kyrk, Lars Filipsson, Pelle Strömber och även undertecknad. Vi började att beta av befintlig ”att göra lista” och även fylla på med ytterligare saker som måste göras, vårt ”elektriker gäng” har fått koll på vad som ligger framför dom att fixa samt redan hunnit åtgärda en hel del armaturer i backen, så att vi andra får arbetsbelysning. Maskin gänget är i full gång med service och underhåll på våra maskiner, samt att vi har hunnit röja en hel del sly och annat runt våra byggnader, men det finns mycket kvar, så när ni ser att backan är upplyst då vet ni att det är ett gäng i backen och fler är välkomna, det finnas att göra för alla. Vi kör igen på torsdag den 10/10 och även då finns det folk på plats from 17.00 men man är välkommen när det passar!

Nu är det dags att börja förbereda inför kommande skidsäsong, vi har mycket att göra så alla som kan är välkomna att hjälpa till!

Denna veckan så arbetar vi tisdag 8/10 samt torsdag den 10/10 och det kommer att finnas folk på plats from 17.00.

Vid frågor ring eller mail Fredrik på 076-844 80 10 alt [email protected]