Träningstävlingar

Våra träningstävlingar kommer att genomföras ett par gånger varje säsong. Vilken disciplin som körs bestäms av tränarna och kommer att meddelas i vår kalender på hemsidan, på vår Facebooksida och via de olika träningsgruppernas messengergrupper.

Vid träningstävlingar är alla välkomna oavsett ålder och det är deltagares ålder som styr klassindelningen. Deltagare från andra klubbar är välkomna att delta i våra träningstävlingar, vi önskar då föranmälan via e-post till [email protected] eller till någon av våra tränare.

U8 kör inte på tid enligt gällande regler från Svenska Skidförbundet men alla deltagare i denna klass får medalj i klubbstugan efter tävlingen.

Vi välkomnar varmt föräldrar som vill hjälpa till vid tävlingarna anmäl dig här, eller kontakta någon i styrelsen om du har frågor.

Anmälan till tävling görs vid liften när speaker meddelar detta.

Så snart första åket är genomfört startas Åk 2.

När du vill anmäla dig till andra tävlingar, utöver Träningstävlingarna och KM i Ålviksbacken,  så görs detta via Tävlingskalender Grums SLK, om du inte hittar dig själv i listan med medlemmar, skicka ett mail till [email protected] med namn och personnummer.

Anmälan till tävling, användarhandledning