FAQ

 Topp

Vanliga Frågor och Svar


Medlem

Hur gör jag för att bli medlem?

Vi har tre typer av medlemskap, Enskild medlem, Familjemedlem och Stödmedlem, du kan ta dig direkt till ansökningsformulären genom att klicka på någon av nedan länkar.

Vill du veta mer om medlemskapet innan du väljer, följ denna länk för att läsa vår informationssida.

  1. Ansök om medlemskap enskild
  2. Ansök om medlemskap familj
  3. Ansök om stödmedlemskap

Du kan även gå via menyn på startsidan, klicka bara på ”Om Grums Slalomklubb”, välj ”Medlemskap”

Till toppen av sidan


skidskola

Hur bokar jag mitt barn till en skidskolegrupp?

Innan du anmäler ditt barn till vår skidskola, läs igenom informationen om skidskolan samt förkunskapskraven för de olika grupperna

Du hittar anmälningsformuläret i menyn ”Skidskola” samt till höger på skidskolesidorna. , I anmälningsformuläret väljer du vilken nivå ditt barn tillhör och skickar in anmälan till oss. Skall du göra flera anmälningar måste du göra separata anmälningar för var och en av de du önskar anmäla. Se över kontaktinformationen noggrant innan du skickar anmälan.

Du behöver INTE skapa ett medlemskap innan du skickar in anmälan, medlemskapet ingår i skidskoleavgiften.

Till toppen av sidan


träningsgrupp

Hur anmäler jag mitt barn till en träningsgrupp

Vill ditt barn prova på träningsgrupp så krävs ingen anmälan, håll koll på träningstiderna som visas i vår aktivitetskalender på startsidan. Kontakta tränarna i den grupp du är intresserad av innan träningen för att meddela deltagande. Kontaktuppgifter till de olika grupperna hittar du här.

För att vara permanent deltagare i Träningsgrupp krävs dock medlemskap i föreningen, antingen enskilt- eller familjemedlemskap Läs vår instruktion längre upp på sidan om du är osäker på hur man ansöker om medlemskap.

När du är medlem så använder du dig av vårt anmälningsformulär som du hittar genom att följa denna länk, vi kommer att kontakta dig med information om när och var träningarna körs.

Till toppen av sidan


Öppet

Var hittar jag aktuella öppettider?

Aktuella öppettider visas alltid på hemsidans startsida, om vi ändrar öppettiderna meddelas detta, förutom på hemsidan, även i vårt Facebookflöde.

Till toppen av sidan


liftkort

Liftkort

Aktuella liftkortspriser hittar du genom att följa denna länk. Tillbringar du mycket tid i Ålviken så kan det löna sig att bli medlem i föreningen eftersom medlemmar alltid köper liftkort till rabatterat pris.

I Ålviken använder vi SkiData inpasseringskontroll till ankarliften, detta innebär att du måste ta med eget- eller köpa ett KeyCard innan du kan köpa liftkort.

Barnliften är kostnadsfri och här krävs det inget liftkort.

Till toppen av sidan


Personuppgifter

Hantering av personuppgifter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör på [email protected].

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.

Föreningen använder IdrottOnline för att hantera personuppgifter och avgifter, mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Till toppen av sidan


hjälp

Hjälpa till med driften av Ålviksbacken.

Vi har alltid behov av hjälp i anläggningen före-, under- och efter säsong.

  • Säsongen startar med arbetsdagar då vi förbereder kommande snökörning.
  • När kylan kommer är det dags att tillverka snö, det upprättas schema över snökörningspassen som är en väldigt personalintensiv uppgift.
  • När anläggningen har öppnat behövs det personal, främst i lift och cafeteria, även dessa uppgifter är personalintensiva.
  • Under säsongen har vi sponsordagar, tävlingar och friluftsdagar, dessa måste också bemannas på olika sätt.
  • Säsongen avslutas med att all utrustning som har använts under vintern plockas in och förvaras i väntan på nästkommande säsong.

Vi har ett antal personer som är ansvariga för olika delar i föreningen, du hittar fullständig kontaktlista om du följer denna länk.

Till toppen av sidan