Några rader från ordförande…

Här kommer några rader från Värmlands eller kanske Sveriges stoltaste ordförande, jag är bara tvungen att förmedla detta vidare till er alla. När jag accepterade denna roll så kunde jag definitivt inte föreställa mig detta. Vem som helst i Sveriges föreningsliv skulle ge hur mycket som helst för att vara en del av Grums Slalomklubb om dom bara visste, vilken sammanhållning, engagemang fantastisk anläggning och underbar klubb ni alla tillhör och varit med och byggt upp sedan 1969, för övrigt samma år som jag föddes, snacka om ett bra år… 🙂 Med detta menar jag inte att man skall vara nöjd och luta sig tillbaka, utan vill bara att flera skall få möjligheten att ta del av det, genom att vara med på arbetsdagar, träningar och resor.

Vi har riktigt många barn/ungdomar som är delaktiga på våra träningar med fantastiska tränare och engagerade föräldrar, arbetsdagar där elektriker, montörer, mekaniker, svetsare, säljare, ungdomar och pensionärer alla bidrar på sitt sätt med tid och kunskap, sponsorer/partners som hjälper oss med material och maskiner som vi annars skulle fått betala dyrt för att kunna ta del av, på resor/tävlingar/läger är klubben väl representerad och inte att glömma alla som jobbar under skidsäsongen med cafeterian, liften samt de som ser till att vi alltid har en ny pistad backe att åka i. Givetvis så skall vi i den mån vi har möjlighet till, återgälda detta till alla som bidragit, och det kommer att ske via vår verksamhet och anläggning så att förhoppningsvis ännu fler vill vara en del av Grums Slalomklubb.

Snart är det dags för snökörning, håll koll på hemsidan för info!

Häng med i gemenskapen, så vi blir ännu fler!