Skärpning på arbetsdagarna…

Måste säga att jag tycker att det är svagt med uppbackning på våra arbetsdagar, det är i stort sett samma folk som kommer varje gång, och det är ett fåtal. Jag vet att det är en hel del personer som redan har sina arbetsuppgifter klara och själva löser dessa inom sin grupp, det är inte dessa jag vill se oftare eller mera av, utan de som inte visar sig så ofta.

Vill vi ha en fungerande förening, skidbacke för våra barn och ungdomar, eller kanske till och med för oss själva så är det en förutsättning att det finna arbetskraft att tillgå, eller åtminstone en dialog och visat intresse när och hur man kan hjälpa till. Det finns hur mycket som helst att göra och arbete för alla, man behöver inte känna att man måste vara med varje gång eller komma eller åka hem vid en viss tidpunkt, all hjälp räknas och behövs om vi skall hålla efter vår fantastiska anläggning som vi sedan kan utnyttja endast några minuter hemifrån, kan man ha det bättre?

Nästa onsdag ställer vi in, så då är det inget arbete då. Jag hoppas verkligen på en bättre uppslutning nästa gång, som vi annonserar ut på hemsidan.

Frågor, eller andra inlägg gällande tider, dagar, vad som skall göras, eller vad som helst. Tag då gärna kontakt med mig på 076-844 80 10 eller Anders Karlsson på 070-209 75 20 så vi ser att det finns ett intresse att få fart på anläggningen även i år.

//Fredrik