Backen stängd för säsongen!

Tyvärr så gör rådande väder med plusgrader dygnet runt och inte nog med det även stark vind det omöjligt trots ihärdiga försök att få backen/backarna i åkbart skick, så vi måste tyvärr stänga för säsongen.

Vi vill passa på att tacka alla ideella krafter som trots allt gjort det möjligt att hålla öppet från den 6 januari tills nu, STORT TACK TILL ALLA!

Tyvärr så gav detta oss inte möjligheten att köra KM i år, men vi kommer som planerat att genomföra en klubbkväll fredag den 20 mars, då vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kan närvara, kvällen kommer innehålla aktiviteter för stora som små, inomhus samt utomhus, vi vill lova att det blir en kanon trevlig kväll med umgänge och god mat, hålla koll på hemsidan för vidare information.

Återigen tack alla underbara medlemmar för denna säsong!

//Styrelsen