Barmarksträning / bytar-dag / klädtest / arbetsdag 7/11

Efter påtryckning av barnen så planerar vi med kort varsel en barmarksträning ute i Ålviken, den 7/11. Vi kommer även att kombinera denna dag med en ”bytar-dag” där man kan lämna in sina urvuxna alpina prylar eller andra vinterkläder då det finns ett stort behov för andra medlemmar att köpa dessa. För de som vill så kommer även de nya kläderna (jacka och väst) finnas för att prova storlekar och se på de olika färgerna samt lämna sin beställning på plats. Då vi alla skall lämna och hämta barn, samt sälja/köpa prylar och testa nya kläder, så kör vi samtidigt en arbetsdag då så många som möjligt är samlade, se nedan för information inom respektive aktivitet.

Träning: U8-U10 tränar mellan 09.30-11.30 dom kommer att köra barmark med diverse övningar (utan cykel). Tag med vatten och gärna frukt för de barnen som kan behöva lite extra energi under passet, det kommer att finnas grillkorv med bröd om man vill vara kvar efter träningen.

U12-U16 tränar mellan 09.30-14.30 de kör cykel på förmiddagen och diverse övningar under eftermiddagen. Det kommer att vara ett lunch break då man har med egen lunch, självklart tar men med vatten och frukt för de som känner att man behöver extra energi innan/efter lunchen. OBS glöm ej cykel och hjälm! För de som inte har någon cykel så kommer det att vara diverse barmarksövningar även på förmiddagen!

Kläder för utomhusbruk gäller för båda grupperna, tag med efter behov och väder, ombyte kan vara bra att ha mellan passen om så behövs!

Bytar-dag: Under dagen finns möjlighet att ställa ut allt inom alpin skidåkning samt vinterkläder på övervåningen i klubbstugan. Märk de olika sakerna med namn på den som säljer, telefonnummer samt pris.

Klädtest: Det kommer att finnas möjlighet att prova storlekar, se de olika färgerna samt även ett beställningsformulär på de nya jackorna och västarna som kommer att beställas senast den 16/11 för de som vill ha dessa innan klubblägret i december.

Arbetsdag: Då flertalet av föräldrar kommer att vara på plats för att lämna barnen till träning, kolla in vad för begagnat som finns att tillgå samt testa kläder för barnen eller till er själva så stannar vi kvar under dagen för att hjälpa till med diverse arbetsuppgifter. Det kommer att finnas folk på plats från klockan 09.00 och sedan så kör var och en så länge man kan, det finns en del kvar på listan trots att vi varit riktigt duktiga på de två senaste arbetsdagarna.

Vi kommer att bjuda på korv med bröd och dryck!

Vid frågor hör av er till Fredrik Lindén 076-844 80 10