Nu kan vi öppna i Ålviken, 12/1 18.00-21.00, bra jobbat!

Efter 7,5 dygn, 180 timmars snökörning, 30 skift bemannade med 31 olika personer. 18.000.000 liter vatten, 60.000 kWh el, en väldigt massa luft har gått åt för att producera närmare 12 fotbollsplaner med snö. Vi har kört ungefär 60 timmar i pistmaskinen för att planera ut denna snö till riktigt bra och sköna backar. Till detta skall läggas ett stort antal icke schemalagda personer så kan vi nu äntligen öppna barn-, familje & träningsbacken.

Vi har även i år en pulkabacke med gott om snö bredvid barnbacken.

Enormt stort tack till alla, som lagt så mycket tid och energi, TACK!

Återkommer gällande stora backen, då vi eventuellt kommer att behöva ytterligare lite tid innan den är helt klar, information kommer på hemsidan. (Följ oss gärna på Facebook, så får ni den senaste informationen Ålviksbacken / Grums Slalomklubb)

Tisdag den 12/1 18.00-2100 öppnar vi. Cafeterian är öppen där ni kan köpa liftkort, dricka, mat och annat gott. Ni kan betala med cash, kort eller swish.

Välkomna önskar GSLK