Barmarksträning den 24/8 med Värmlands Alpina i Sunne!

Här kommer info om barmarksträning från Värmlands Alpina, gäller U12 och U14!

Sommaren har gått fort och nu närmar vi oss den första barmarksträffen för U14 (Vi samkör med U12). Onsdagen den 24 augusti kl 18.00 träffas vi i Sunne för en träningskväll. Målet med kvällen är att lära känna varandra i gruppen och prova på träning tillsammans.

Vi kommer att hålla till i och vid en grusgrop som finns utanför Sunne.

Plats: Samling vid grustaget strax söder om Rottneros.

Tid: 18.00-ca 21.00

Utrustning: träningskläder och ev badkläder. Tillåter väder och lust för att bada, kan vi åka till Kolsnäs för ett avslutande bad.

Mat/fika: Se till att fylla på med energi innan träningen och ta med mellanmål att äta på väg hem.

Barmarksträffar är kostnadsfria. Samåk gärna med kompisar.

Ni behöver inte anmäla om ni kommer eller ej, utan vi kör med de som dyker upp.

Tidigare under sommaren skickade vi ut information om höstens planerade läger och barmarksträffar. När det gäller höstens/vinterns läger ska anmälan in senast den 30 augusti och det skickas till Anders (03) eller Camilla (04). 

För att ta del av information från Värmlands Alpina rekommenderar jag att ni prenumererar på nyhetsbrevet och även gillar facebooksidan ”Värmlands Alpina” där mycket information sprids. Info om detta finns på hemsidan: http://varmland.skidor.com/Grenar/Alpint

 För eventuella frågor eller ni vill vara med på maillista för träning osv så är ni välkoman att höra av er till Fredrik Lindén 076-844 80 10 eller linden@salesmarketing.se