Viktig information från GSLK!

Hej och god fortsättning till alla medlemmar i GSLK, vi väntar på att kylan skall komma så vi kan börja producera snö, och komma igång med skidåkning på hemmaplan.

Men så länge vi väntar på kylan så passar vi på att informera lite om nyheter för säsongen 2016/17:

Vi kommer att samarbeta med Kils Slalom Klubb, detta innebär att samtliga medlemmar med årskort i GSLK även kan utnyttja detta i Kils anläggning för endast 300:- extra (de som jobbar av kortet lägger bara till 300:-/kort så gäller detta även i Kil hela säsongen).

Vi vill att samtliga som kan tänkas hjälpa till under säsongen med olika uppgifter tar kontakt med respektive ansvarig så vi kan börja med bemanningsscheman så fort som möjligt. Snökörning: Anders Karlsson 070-2097520, Kiosk/Cafeteria: Linda Filipsson 070-2447973, Lift personal: Lars Filipsson 070-3281275. Som alla vet så måste vi få ihop bemanning till alla dessa olika uppdrag, annars så kan vi varken öppna eller hålla öppet under säsongen, så vänligen kontakta ovanstående, omgående.

Korvgrillning/förberedelsedag, lördag den 31/12 för alla som har möjlighet, barn, vuxna, mammor och pappor! Vi träffas klockan 09.30 för att ta tag i de sista små uppgifterna som är kvar innan vi kan sätta igång snökörningen, så fort kylan kommer. Sedan så fokuserar vi på korvgrillning vid 12.00 som klubben bjuder på.

Med vänlig hälsning, så ses vi på lördag!

GSLK