Träningstävling 3 – Förtydligande

Vi vill förtydliga att morgondagens träningstävling är slalom, inget annat.

De som skall vara med och tävla anmäler sig mellan 18:00-18:15 vid speakertornet så att vi kan starta tävlingen i tid.

Eftersom vi snart anordnar GSLK Slalom, vår andra tävling för säsongen, så uppmanar vi alla föräldrar som är vill lära sig mer om vår tävlingsverksamhet att hänga på imorgon. Vi har plats för ytterligare två personer i speakertornet där ni kan lära er hur tidtagning/speaker fungerar. Vår tidtagningsutrustning skall sättas upp, både i starten och vid målet. Du kanske är intresserad av att lära dig mer om hur det går till när man är starter eller inropare till start. Våra bansättare behöver också hjälp på tävlingar, främst med att bära käpp men ibland även med att sätta upp nät vid exempelvis målområdet. Anmäl dig dig till de olika funktionerna via denna länk.