Alla backar är nu öppna

Efter mycket slit från alla inblandade så meddelade våra pistörer, nu ikväll, att den sista nedfarten i anläggningen nu kan öppnas. För första gången på många år är är nu alla fyra nedfarter igång och vi även fått en dedikerad plats för en pulkabacke (bredvid barnbacken) .

Det som gör allting lite extra kul är att de första som får chansen att testa hela anläggningen blir Södra Skolan. Imorgon, torsdag, har vi fått äran att hjälpa till med att anordna en friluftsdag ute hos oss. Förhoppningsvis kommer många barn att få en oförglömlig dag i Ålviken. Det är väldigt passande att det är just förskola och lågstadiet som får njuta av fyra nypistade nedfarter imorgon. Alla vi, som under många dagar och nätter, har spenderat vår tid i Ålviken för att göra snö, gör det ju framförallt för att alla barn och ungdomar skall få möjlighet att utöva alpin skidåkning på hemmaplan.

Ett stort tack till alla snökörare och pistörer som har gjort detta möjligt, utan er skulle det inte gå att genomföra en säsong i Ålviken.