Familjeläger 2019

Under veckoslutet v.49 (5 – 8 december) är det dags för GSLK:s traditionsenliga familjeläger. En möjlighet för medlemmar i Grums Slalomklubb att testa utrustningen på snö innan säsongen drar igång i hemmabacken. I år återvänder vi till Tandådalen där vi har bokat 10 stugor med vardera 8 bäddar i Solbacken. Ni kan även förbeställa liftkort för tre eller fyra dagar, detta görs i samband med anmälan (färre dagar får ordnas av åkaren på plats i Tandådalen). Fredagen den 6/12 har vi bokat bord på restaurang för gemensam middag, om du önskar delta på denna middag, ange hur många vuxna respektive barn, från er stuga som kommer att delta. 

OBS! När det gäller boendet så kommer vi inte att ta betalt per person utan per stuga. Fakturan skickas till den som står som ansvarig för stugan. Liftkort och middag specificeras så att ni enkelt kan dela upp kostnaden mellan de som delar på boendet. Om ni inte är tillräckligt många för att fylla en hel stuga så kan du ange att du vill ha hjälp med att hitta några att bo med.

Alla priser och annan info hittar du i bifogad fil: information familjeläger 2019

Anmälan stänger den 15 oktober och det är först till kvarn som gäller. 

Mer information kommer när vi närmar oss avresa.

Till anmälan