Barmarksträning

Måndagen den 30 september startar vi säsong 2019/2020 på allvar när vi börjar våra barmarkspass. Till en början kommer vi att vara utomhus och och om inget annat sägs så utgår vi från utegymmet i Grums. Träningen startar 18:00 men var gärna där några minuter innan så att tränarna hinner dela upp de olika grupperna. Det är bra om du har med dig vattenflaska till träningen och givetvis är det kläder efter väder som gäller. Observera, För att delta i vår träningsverksamhet så behöver man anmäla sig till någon av våra träningsgrupper U8 – U16 eller till vår teknikgrupp. Länkar till anmälningsformulär för U8 – U16 och till Teknikgruppen hittar du här nedanför. Vill du veta mer om vår tränings- och tävlingsverksamhet så hittar du mycket mer information här på hemsidan.

Anmälningsformulär U8 – U16

Anmälningsformulär Teknikgrupp