Ungdom- och Vuxenskidskola

Vi kan vi nu erbjuda ungdomar och vuxna möjligheten att delta i skidskola.
Skidskolan passar dig som aldrig har stått på skidor eller som har testat slalom någon enstaka gång.
Vi kommer att träffas under tre tillfällen, datum och tid kommer att meddelas separat, där målet är att alla deltagare skall klara att åka ankarlift och familjebacken på egen hand.

Grums Slalomklubb har tyvärr ingen utrustning för utlåning, har du inga pjäxor, skidor, stavar eller hjälm så kan vi rekommendera att du gör ett besök på Fritidsbanken.

Kostnad för skidskolan är 500 kr, betalas via Swish i samband med första lektionen.

Klicka på länken för att komma till anmälningsformuläret: Anmälan Vuxenskidskola

Att tänka på innan första lektionen

  • Säkerhet – Hjälm, alltid hjälm i skidbacken, särskilt om du känner dig osäker. Har du ingen hjälm skriv detta i anmälan så får vi försöka att lösa det tillsammans.
  • Testa före – Prova utrustningen innan! Prova att sätta fast och ta av pjäxan i bindningen innan lektionen. Sitter pjäxan skönt på foten, det skall inte göra ont. Stoppa inte ner underställ eller fleecebyxor i pjäxskaftet, det kommer garanterat att skava. Ett par ordentliga skidstrumpor räcker gott och väl.
  • En bra start – Något vi instruerar föräldrarna i till skidskolebarnen om men det är minst lika viktigt för vuxna. Man är glad och tycker det är roligt att åka skidor när man är mätt och har kläder efter väder.