Årskort i Ski Sunne för GSLK medlemmar!

Sedan fler år tillbaka så erbjuder Ski Sunne medlemmar i skidklubbar rabatterade säsongskort som även gäller på Värmlands Alpinas träningskvällar. Vad som är viktigt är att alla som köper de rabatterade säsongskorten är medlemmar hos er och är aktiva i er verksamhet. Rabatten finns för att fler skall vara med på fler av klubben anordnade träningar. Priserna blir samma som förra året det vill säga 2.450:- för vuxna, 1.950:- för ungdom.

Den sista dagen att köpa korten är den 31 december till rabatterade priser, därefter är det ordinarie pris som gäller. Det går att betala in på bankgiro 5361-5381 men då skall pengarna finnas inne till den 31 december som är en lördag så om man betalar över bankgiro är sista dagen att betala in torsdagen den 29 december, för då ser jag inbetalningen på fredagen den 30 december och kan wtp ladda korten så att personen kan gå direkt till liften och kortet finns aktiverat.

För att detta skall fungera skall de även sända ett mail med namn och wtp numret på kortet som de vill ha sin säsongsladdning på. Om det är några frågor så kan du maila på [email protected], då det är ett tag kvar till säsongsstart finns det inte daglig bemanning här än, men jag svarar då jag kommer.

Med vänlig hälsning Catarina för Ski Sunne